Forum Bertukar

Posted by izzue.com | 9:48 PM | | 0 comments »

Saya nak maklumkan pada semua, saya dah ubah forum suksis tu..Pada mana-mana anggota silalah register disana yaaaa... Moderator diperlukan untuk support forum tu..

SUKSIS IIUM

Walaupun forum itu masih blum siap sepenuhnya, tapi anda semua sudah boleh access forum tersebut..huhu..



Any Ideas????????

Posted by izzue.com | 11:10 AM | 0 comments »


Weeehhhh korang semua......Mane korang menghilang nie..huhuh...nie, nak mintak tolong nie, sape2 yang ade idea yang bernas tuk program suksis kite nie boleh la post atau komen kat sini ekk...nak kat shoutbox tu takot tak muat..Bek komen kat tempat yang saye post nie..huhuh...Harap2 korang boleh sumbangkan idea yang bernas untuk masa depan suksis nie..huhuhu....

Saye pon ngah duk cari idea gak nie..Tapi tak muncul2 tagi.hehehe....Nanti bile dah dapat saye post kat sini...OK...hehehehe...


Goodbye Windows...hehehe..Support Open Source Program
Linux Ubuntu 8.10 the Best!!!!!!!!!

Selamat Bercuti Semua!!!!!!

Posted by izzue.com | 7:12 PM | | 0 comments »


Selamat bercuti semua..,huhu..Semoga bergembira bersama keluarga tersayang. Sem depan jumpa lagi...

Ubuntu For All.... :D