Team Building Tahap 1

Posted by izzue.com | 10:50 AM | 0 comments »

Kat sini saye wakil dari tahap 1 nak cerita sikit la pengalaman kami semasa team building baru2 nie..Huhuhu...Untuk pengetahuan semua, teambuilding nie memang best..Kami tak sangka btol..Banyak yang kami belajar semasa kat kem tu..huhu...sebelum nie kami sedar yang kami belum cukup kenal semua anggota tahap 1 nie..lepas kem nie baru la kami kenal sekenal2nya..hehe.. Yang seronoknye semua anggota tahap 1 nie spoting belaka..hahaha..pelik2 jerk aktiviti die..hehe...rentas halangan la yang mencabar sekali..sampai tak terlarat kaki nak berjalan..Bukit tinggi gilerrr...huh..

Yang paling tak leh lupe, kena masuk kolam ikan keli yang penuh ngan sisa2 ayam...uuuu...bau die tak yah cakap la..sape yang masuk tu jerk yang tau..huhu..bese la, perut ayam bersepah dalam kolam tu..haha..nasib bek tak suh nyelam dalam tu..kalau tak...tak tau la nak cakap pe..hehe..

hehehe..ape lagi ekk..nnt la sambung balik cerita nie..ok..

Forum Bertukar

Posted by izzue.com | 9:48 PM | | 0 comments »

Saya nak maklumkan pada semua, saya dah ubah forum suksis tu..Pada mana-mana anggota silalah register disana yaaaa... Moderator diperlukan untuk support forum tu..

SUKSIS IIUM

Walaupun forum itu masih blum siap sepenuhnya, tapi anda semua sudah boleh access forum tersebut..huhu..



Any Ideas????????

Posted by izzue.com | 11:10 AM | 0 comments »


Weeehhhh korang semua......Mane korang menghilang nie..huhuh...nie, nak mintak tolong nie, sape2 yang ade idea yang bernas tuk program suksis kite nie boleh la post atau komen kat sini ekk...nak kat shoutbox tu takot tak muat..Bek komen kat tempat yang saye post nie..huhuh...Harap2 korang boleh sumbangkan idea yang bernas untuk masa depan suksis nie..huhuhu....

Saye pon ngah duk cari idea gak nie..Tapi tak muncul2 tagi.hehehe....Nanti bile dah dapat saye post kat sini...OK...hehehehe...


Goodbye Windows...hehehe..Support Open Source Program
Linux Ubuntu 8.10 the Best!!!!!!!!!

Selamat Bercuti Semua!!!!!!

Posted by izzue.com | 7:12 PM | | 0 comments »


Selamat bercuti semua..,huhu..Semoga bergembira bersama keluarga tersayang. Sem depan jumpa lagi...

Ubuntu For All.... :D

Selamat Hari Raya....!!!!!!

Posted by izzue.com | 8:02 PM | 0 comments »

Selamat Hari Rayeeee.......Nanti balik UIA bawak balik kueh banyak2 tawww......Bole bawak g jamuan rayeee...hehehehehe....