aper sumer nih!!!!!!

Posted by izzue.com | 3:19 PM | 2 comments »

salam sumer...
ish ish... pertama kali tulis blog nih... bukan aper... nak meluah raser yang macam2 ni kat lam diri yang tomey ni.. hehe...
tekejut giler diri ini biler bukak yahoo group 2 3 ari lepass.. awat??? memang tekejot r... awat lagu tu?? gadoh2.. senior-junior... aper sumer nih..
takdak masalah jadi masalah...
pelik dan banyak tanda tanya dalam diri yang tomey ini pabila masalah tahap-mahap ni jadi suatu issue yang maner kalau nak dikira rasional.. orang kater.. tak dak hal lah... sumer leh bawak berbincang... bincang sama2...

kiter sumer satu keluarga.... awat nak gadoh2... pelik tol aku!!!
dengan tuan dan puan pegawai... tahap 3.. tahap 2... tahap 1.. ish... saipa??
jangan tengok orang dari luaran ja... senyum tak senyum.. pehal.. mungkin sesetengah anggota tu tak cam lagi senior o junior.... jadi takkan nak men senyum jer.. nanti kata pahal mamat o minah ni senyum2.. gila ka apa... haaa..

dalam hal ni.. tahap 1-adik bongsu r kire... dorang tak kenal lagi sume senior ni.. nak tego pun takut2... tak salah dorang gak kan.. aku dulu jadi junior pun takot2 nak tego...
tapi adik2... senior2 korang ok jer... korang try r sembang kalo tak cayer..

wateva pun.... ukhuwwah tu penting dalam organisasi... kenal2 la sesama kiter yek... tego menego kalo jumper tengah ke tepi jalan ka... bukan kene dende pun kan...

tapi ader gak sesetengah anggota kiter ni rabun... jadi da yang cakap sombomg r tak senyum la.. tak balas aku angkat tangan la.. padahal budak tu rabun.. haa.. jadi,, kene kenal kenal la attitude n chatacter kawan2 kiter.. tak kenal payah la nak build relationship...
kiter sumer pelajar university.. pemegang ijazah lak tu.... iq tinggi lak tu.. takkan bender macam ni pun tak leh nak pikir kerasionalisnya... guner akai la... allah bagi akal soh berfikir... guner sebaik2nya.. semoga kiter berader d kalangan orang yang berfikir... insyaallah....


penat sudaa... lenkali jumper lagi no.. harap2 takdak aper sengketa la antara kiter lagi....
sama2 kiter membahagiakan suksis yang disayangi.... 3 tahun woooo...
kalo kawen dapat anak tu... hehehe

adiosss



paling xbest

Posted by izzue.com | 6:10 PM | | 0 comments »

suksi uia makin jadi xbest akhir2 nih..naper yer???makin banyak sangat sengketanya.bila nak di voice outkan kena sekat awal2 lagi.kenpa kegagalan lalu xdiambil iktibar???kenapa perlu tahap satu skang yang perlu jadi mangsa kerakusan senior??kenapa??kasihanilah kami...

ingat yer, budi bahasa penting sebagai basic kepada satu2 jalinan ataupun ikatan ukhuwwah.