abang2 and kakak2

Posted by izzue.com | 1:31 AM | | 0 comments »

menarik kan??tapi ramai2 tu mesti aku la yang paling chanteq..hahaha..dan yang paling manis mestila dorem.huhu..paling menawan mestila daoh.dan yang paling gorgeous mestila Dr. Azlan..xdapat disangkal lagi..
program last yang memang memberi byk kenangan..lebih2 lagi malam last tuh ramai yang me'nyumbang'kan lagu termasuklah ada yang ingin test pasaran bollywood.teringin gak nak pegang mic tuh tapi ada sumtin yang memblock aku.dah suara xsedap xyah la.gi red box ngan kengkawan dah.indoor..
en.nazri memang macho habes.rock kapak berkapak2..so,adik2 xyah panggil penyanyi nasyid jemputan luar suara dia memang sedap.nak tadarus pun bleh nih.keli pun best.memang patut dia the best nyanyi pun.tapi xsangka suara ipi and ami pun xbad.bleh diasah lagi.yang lain...xdengar dah..macam...tuuuuuttttt...kena potong.

marriage course...

Posted by izzue.com | 4:42 PM | 1 comments »


kawan2...jom ah menyempurnakan satu lagi benda wajib sekiranya anda sumer warga mesia.coz kalo nak menunaikan hukum wajib cam kat atas tuh anda sumer kena memilikinya.huhuhu..setakat ari nih aku belum bayar lagik yurannya.remeh ah xder kat dept sendiri.tunggula kalo tersepak ngan saper2 yang sepatutnyer kat tengah jalan.byk urusan lain kena tunaikan dulu.awal2 sem ni lagi la.bajet tahun nak kawen dah nak dekat.so,baik kita selesaikan syarat awal dulu.saper2 yang taknak kawen awal pun mesti nak kahwin awal bila masuk kursus tuh.so,saper2 yang tak larat nak puasa dah tapi takder calon lagik suruhlah mak bapak carikan calon secepat mungkin.tapi,lelaki skang nih susah yang betul2 suit ngan jiwa raga.perempuan pun sama.ingatkan betul2 baik tapi berlakon jer lebih.politiknyer byk sangat.tapi,jgn nak tuduh sebarangan tanpa bukti ye kawan2 sekalian.experien dulu dengan calon tuh baru judge perangai dia,ok.jangan cepat suka nanti merana.hehehe..petua dari tok muda.lagi satu, jangan benci sangat orang tuh nanti ter'suka'..lagi merana.walaupun luka tuh tak nampak tapi sebenarnya berbisa.eh,macam pantun lak.sori kodeng bukan nak lawan yer, ko berpantun lagi hebat la..huhuhu.."hang bela dia ka?"..oh tak2 aku bela diri sendiri..aku nak hantaran merce sebijik jadi la.hehehe..engku maner aku kena kenen nih..cadangan sket..




k enjoy the course tuh nnt.jgn tido, rugi...