sayonara...

Posted by izzue.com | 4:08 PM | 2 comments »

adios abe e and cicoy yang disayangi...uhuk2...tapi every saturday we still in the same platun,right...ko cicoy balik bahau jgn lupa lak dtg latihan.thanx for the todi dat nite..hahaha..korang 2 orang da keja best2 jgn luper blanja kami student nih,okai....

Posted by izzue.com | 3:45 PM | 2 comments »


penyandang lelaki tercomel di PD.hehehe...berbanggalah anda mempunyai senyuman yang paling menawan.nak book wat menantu pun sebaya.book jadi besan lah...hahaha..yang pasti daoh memang menawan hati..rahsia ini dibongkarkan oleh en.nor yang macam misai dato'seri k tuh...

Hurm....~

Posted by izzue.com | 11:12 AM | 0 comments »

Testing2 1...2...3
ok x sound...?
hehehehe....(",)
~ks32118~


Mandi pantai berbaju merah,
Semuanya kelihatan sungguh hepi,
Encik Nazri janganlah marah,
Sekarang kita sama-sama seri.
HA HA HA *gelak macam En. Yeop*
Peace out,
Budak Paling Malas Dalam Malaysia.

Ermm..assalamualikum semua.

Posted by izzue.com | 11:08 AM | 0 comments »

Assalamualaikum semua..i'm newbie here..agak meriah gak blog kiter ni ek even tak ramai yg nak sumbang gambar2 ke,petua2 semasa kawad ke,tak pon petua spy dpt dtg awal ke pdg kawad..cuma nak tanyer sket..ape fungsi blog ni ek?mmg bleh promote jual top up ke?
cam tak best je kalu ader unsur mengambil kesempatan..juz nak tanyer..jwb ek..

exam da abesssssssss

Posted by izzue.com | 8:17 PM | 1 comments »

allaaaaaaaaaaaaa,.... eh.. salam dan selamat sejahtera..
hmm.. wah blog suksis.. saya da masuk.. hehe
janagn la bagan pade yang lain2 tu.. sila la masuk.. jangan bagan2..

selamat bercuti kepada sume..
selamat beretika jugak.. eh? selamat berkursus etika..
papaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

business topup RM10 pendaftaran

Posted by izzue.com | 11:28 PM | 0 comments »

PELUANG UNTUK SEMUA!!!
MEMULAKAN PERNIAGAAN PREPAID PALING MUDAH!!!!
MODAL MENGIKUT KEMAMPUAN ANDA!!!!

Hanya RM10 Yuran Keahlian
#Tiada Yuran Pendaftaran
#Tiada Yuran Tahunan
#Tiada Caj Terselindung
#Tidak Perlu Premis Perniagaan
#Tidak Perlu Lesen Perniagaan ( Kerja Part-Time )
#Tidak Perlu Modal Yang Tinggi

KEPERLUAN YANG ANDA PERLU ADA :-
#Ada Telefon Bimbit (Prepaid/Post Paid)
#Tahu Menguna SMS
#Tahu Membuat Miss Call
#Tahu Cara Nak Bank-IN

sila ke sini http://www.koleksi.net/botainside

x pon mesej atau call saya...ADAM-(0126709439)
ni e-mail saya avience_2002@yahoo.com.sg

Mobile Money memberikan anda penjimatan dan kelebihan berbanding syarikat prepaid lain. Dimana pendaftaran hanya RM10 sahaja, tidak perlu mencari downline, servis yang cepat, perkhidmatan misscall yang mesra pelanggan, dan sebagainya.

Sekiranya anda tidak mahu menjual prepaid kepada orang lain, anda boleh pakai sendiri.

Jadilah pengguna bijak, buat apa nak kayakan tokey kedai sedangkan ada peluang kayakan diri sendiri. Dari beli prepaid nilai RM10 dengan harga RM10 kat kedai, baik beli dengan Mobile Money. Harga prepaid lebih murah dari nilai.

Kalau nak cari duit lebih, bolehlah jual kepada orang lain. just sambil-sambil ajer..sebab xperlu cari downline pun, dah dapat komisyen tinggi.
So, anda x perlu beratkan kepala memikirkan dimana mahu cari downline, xperlu susahkan diri nak buat iklan, nak buat promosi..dan sebagainya seperti syarikat-syarikat lain.

Hanya pakai sendiri atau jual kepada sesiapa yang nak. Lama kelamaan, ramai orang akan beli prepaid dari anda, keluarga, rakan-rakan..percayalah..


Peratus penjimatan untuk Maxis = 3.75% , ini bermakna sekiranya anda membeli atau menjual prepaid Maxis Rm10, anda akan mendapat semula pulangan sebanyak RM0.375 (37sen)

Peratus penjimatan untuk Celcom = 2.6% , ini bermakna sekiranya anda membeli atau menjual prepaid Celcom RM10, anda akan mendapat semula pulangan sebanyak RM0.26 (26sen)

Peratus penjimatan untuk DiGi = 1.3% , ini bermakna sekiranya anda membeli atau menjual prepaid DiGi RM10, anda akan mendapat semula pulangan sebanyak RM0.13 (13sen)

Peratus penjimatan untuk iTalk = 14% , ini bermakna sekiranya anda membeli atau menjual prepaid iTalk RM10, anda akan mendapat semula pulangan sebanyak RM1.40

Hepi Holiday...

Posted by izzue.com | 9:23 PM | 0 comments »


Salam... to all of my frenz, hepi holiday... utk tahap 1 & 2 je la... Tahap 3 xle nk holiday sgt. korg ada kursus etika.. tp kira mcm g holiday gak la...
nk holiday ni pn kna b'ingat gak la... jgn buat mende2 yg xde pekdah... 2 minggu lg result nk kuar... bnyk2 la doa... kita dh buat yg t'baik, so tawakkal je la ye...
anyway, congrats la pd administrator blog ni... kira ok la ni for da 1st time... ada masa lg utk 'hias' blog ni bg lawa n menarik lg...

adios si patron...

ramai ramai lawati blog...

Posted by izzue.com | 8:41 PM | 0 comments »

jangan malu jangan segan